Menu

Woning decoreren met kliklijsten

Bij een woning is het belangrijk dat het zo wordt ingericht dat jij je er thuis in voelt. Naast het meubilair zijn muurdecoraties ook erg belangrijk. Echter vereisen veel muurdecoraties een permanente aantasting van de muur. Denk bijvoorbeeld aan behang en posters die nare plekken achterlaten bij het verwijderen. Dit moet toch anders kunnen? Kliklijsten zijn dé optie voor het snel aanbrengen van prachtige muurdecoraties.

Zo werkt het

Het voordeel van de kliklijsten zit hem in de manier waarop deze lijsten werken. Een kliklijst is een slim bedacht systeem dat ervoor zorgt dat je posters heel eenvoudig kan inlijsten. Zo hoeft er geen behanglijm gebruikt te worden waardoor het lastig wordt de poster weer te verwijderen. Om een poster in te lijsten kan je simpelweg het frame eraf klikken om vervolgens de poster te plaatsen. Vervolgens klik je het frame er weer in en je nieuwe muurdecoratie is klaar. Erg makkelijk dus. Kliklijsten bestaan voor zowel commercieel als particulier gebruik. Commerciële kliklijsten kunnen reclameadvertenties bevatten die vervolgens in openbare ruimtes geplaatst kunnen worden. Deze commerciële kliklijsten bevatten een extra beveiliging zodat het niet zo makkelijk is de ingelijste posters te verwijderen. Kliklijsten voor particulier gebruik daarentegen hebben dit niet nodig. Hierdoor kan je eenvoudig een nieuwe poster inlijsten wanneer je toe bent aan verandering.

Een poster inlijsten met gemak

Het grootste voordeel van een kliklijst is dat je makkelijk de ingelijste poster kan veranderen. Het proces van een poster vervangen is meestal al binnen vijf minuten gedaan. Dit is aardig wat korter in vergelijking met de ouderwetse manier van posters ophangen. Ten eerste moet de poster voorzichtig op de muur geplakt worden met behanglijm en vervolgens moet de lijm drogen voordat het volledig vastzit. Daarnaast bestaat de kans dat de poster niet helemaal recht hangt. Omdat er lijm is gebruikt, zal de poster lastig te verwijderen zijn. Daarnaast is de kans groot dat de poster inscheurt tijdens het verwijderen. Zonde van een nieuwe poster. Met in kliklijst hoef je hier geen zorgen over te maken. Het enige wat recht hoeft te staan is de kliklijst zelf. Doordat de lijst niet permanent aan de muur vastzit kun je gemakkelijk de lijst even draaien om de lijst recht te krijgen.

Snel posters vervangen

Een ander voordeel is dat posters heel snel vervangen kunnen worden. Met een kliklijst kun je zo vaak de posters veranderen als je maar wil. De posters worden daarnaast ook niet beschadigd wanneer je het uit de kliklijst haalt. Zo kun je dezelfde poster weer op een later moment inlijsten. Je kunt zo iedere dag een nieuwe poster ophangen als je dat graag wil.